Kölcsönzési űrlap

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Kötelezően kitöltendő mezők

A beviteli mezők megjelenített (látható) nagysága nem azonos a beviteli férőhellyel, ezért a szövegbevitel során nem kell megállni a szövegbeviteli mező szélénél, hanem akadálymentesen lehet tovább gépelni.

Amennyiben Ön a szélesebb beviteli mezők használatát kényelmesebbnek tartja, (és az Ön által használt eszköz képernyőszélessége ezt lehetővé teszi) a legalsó beviteli mező jobb alsó sarkának megfogásával saját izléséhez igazíthatja a mezők szélességét.

Alapadatok

Név: * Az Ön teljes nevét írja ebbe a név mezőbe!
Elvitel dátuma: * Azt a dátumot írja ide, amikor az elektronikusan lefoglalt könyveket el szeretné vinni a könyvtárból!
Lefoglalt könyvek: * A kikölcsönözni kívánt könyvek előtt található sorszámokat kell beírni ebbe a mezőbe.

Űrlap elküldése

Kérjük, hogy az űrlap elküldéséhez az alábbiakban látható számsort írja be a számsor alatt elhelyezkedő üres beviteli mezőbe, majd kattintson a "Elküldés" gombra. Biztonsági okokból a kód csak egy meghatározott ideig érvényes, ezért előfordulhat, hogy ha valamilyen okból ezen időkorlát lejártát követően kívánja elküldeni az űrlapot, a "Elküldés" gombra történő kattintással nem kerül elküldésre az űrlap. Ilyen esetben az "Új kód kérése" szövegre kattintva kérhet új kódot.

Elnézését kérjük ezért, az Ön számára esetleg értelmetlennek tünő többlettevékenységért, de a világhálón támadólag fellépő robotok (automatizált programok) ellen, szükségszerű ennek a védelmi rendszernek az alkalmazása. Megértését köszönjük.

Proforms
Reload